Skip to content
иновации с BioLaser

апарат за изграждане на МУСКУЛИ и изгаряне на МАЗНИНИ

ЗАЩО да изберете bioSculp за работа във Вашия салон?

Много хора се борят с наднорменото тегло като прибягват до диети и упражнения, които не винаги дават резултат поради непостоянство или поради други причини.

С biosculpt  ще осигурите на клиентите си оптимално решение за справяне с нежеланите мазнини като същевременно ще стегнете значително мускулите в корема, седалището, краката и ръцете. Всичко това се случва без болка и изпотяване, докато си лежат.

bioSculpt е единствения апарат който предлага безоперативен лифтинг на седалището!

В допълнение, третирането на седалище допълнително въздейства и на мускулите на тазовото дъно, като по този начин повлиява значително проблеми като неволното изпускане на урина.

Основни предимства:

ПРИНЦИП НА РАБОТА

Чрез HIFEM/ HI-EMT (high-intensity focused electromagnetic technology – високо интензивна фокусирана електромагнитна технология), се предизвикват комфортни, безвредни и изключително ползотворни мускулни контракции. HIFEM е единствената технология, която позволява едновременно изграждане на мускули и изгаряне на мазнини!. За 30-минутна сесия се извършват над 30 000 мускулни съкращения/контракции. Подобна интензивност не може да се постигне с физическо упражнение и тренировъчен метод.

Процедурата се усеща като интензивна тренировка. Не засяга сетивните нерви. Не предизвиква загряване, енергията селективно взаимодейства с моторните неврони на мускулите, предизвиквайки дълбоки и продължителни мускулни контракции. Те стимулират удебеляването и създаването на нови мускулни влакна, докато кожата остава незасегната, което прави процедурата изключително безопасна.

Индуцираните супрамаксимални мускулни контракции са придружени от бърза метаболитна реакция в мастните клетки, която предизвиква интензивна липолиза. Мазнините, силно засегнати от метаболитния процес, стават дисфункционални и започват процес на апоптоза, който представлява естествено физиологично самоунищожение. Ефект се наблюдава веднага, като максимално развитие на ефекта в третираната зона се постига между 45 и 60 дни след извършените сесии.

Крайният ефект е комбинация от изграждане на мускули и разрушаване на мазнини докато клиента си почива.