Skip to content

IPL терапия и подмладяване

Фотоподмладяването направи истински пробив в антиейдж терапията преди няколко години. Оттогава непрекъснато се откриват нови ползи от тази процедура и тя на практика е подходяща за всеки след 30 годишна възраст.

ЦЕНА за фотоподмладяване с  IPL НА ЦЯЛО ЛИЦЕ – 170лв.

Най-често за фотоподмладяването се използва IPL или т.нар. интензивна пулсова светлина. Тя обхваща спектър от лъчи (видими и инфрачервени  560 – 1200 nm), за да може едновременно да се атакуват различни проблеми и несъвършенства по кожата. 

IPL дава възможност да се третират изключително успешно редица проблеми, като:

Съдови лезии:

Пигменти нарушения:

Повлияване на структурни промени в епидермис и дерма:

Какви предимства има още процедурата фотоподмладяване?

Дава възможност да се прави по всяко време на деня, без да ограничава ежедневните ви занимания и без да има възстановителен период. Не отнема много време и е придружена от слаб дискомфорт.  Параметрите могат да се настройват спрямо индивидуалните особености и нужди на пациентите и могат да се третират различни по големина зони.
Фотоподмладяването е изключително подходящо за хора, които искат да възстановят равномерния тен, да подобрят състоянието на кожата, особено ако сте злоупотребили със слънцето и солариумите.  Това е процедурата и за тези, които нямат възможност да отделят много време, а искат да изглеждат по-млади и здрави.