Biolaser HIFU ЛИФТИНГ

ЛИФТИНГ НА КОЖАТА С ХАЙФУ (HIFU)

Тази процедура е подходяща за всички мъже и жени, които имат признаци на стареене.

Тази процедура е подходяща за всички мъже и жени, които имат признаци на стареене. Иновативният подход на хайфу лифтинга с Biolaser HIFU постига отлични резултати във всички зони на лицето и тялото, които са изгубили своята еластичност и кожата около тях е отпусната. Типът кожа, наличието на тен и сезонът, също нямат значение за прилагането на терапията.

Хайфу лифтингът с Biolaser е чудесна процедура, която се бори успешно със следните проблеми:

Хайфу лифтинг е наименованието на иновативен неоперативен лифтинг, които въздейства на всички нива на кожата. Чрез медицинския апарат за хайфу лифтинг – Biolaser HIFU, ефективно се третират повърхностните и дълбоки слоеве на кожата, чак до повърхностната мускулна апоневротична система (SMAS – слоят покриващ мускулите), с трислоен ефект на повдигане.
Хайфу лифтингът с Biolaser HIFU е най-предпочитаната неинвазивна медицинска терапия, която позволява дълбоко проникване на енергия. Чрез специализираните накрайници достигаме до дълбочини от 1,5 мм, 3 мм и 4,5 мм, за лицето и 6мм, 9мм и 13 мм за тялото.

Благодарение на количеството енергия, която хайфу апаратът Biolaser HIFU  излъчва, ефективно се прилага и за премахване на мазнините на лицето и тялото, докато стяга областта. Това е много ефективно за лифтинг в долна част на лицето, двойна брадичка, стягане на шията и особено за намаляване на мазнините около ъгъла на устата. В зоните на тялото тази терапия е отлична за прилагане на всички места, където кожата е отпусната и има излишни мазнини.

Предимствата на HIFU Лифтинга спрямо оперативния лифтинг са:

Неинвазивна процедура

Отлични резултати без разрези

Безопасна терапия, когато е приложена от обучени специалисти

Минимален риск от усложнения

Без време за възстановяване

Връщате се към ежедневието си непосредствено след терапията

Нужни са 1 до 3 процедури годишно

Резултати се виждат още след първата терапия и за някои пациенти тя е достатъчна

Дълготраен резултат, след постигане на желания ефект

Резултати от хайфу лифтинг

Впечатляващите резултати от хайфу лифтинга са видими след един месец, а пълното разгръщане на ефекта се забелязва на третия месец след процедурата. За това време производството на колаген се активира и достига максималния си ефект.

преди и след лифтинг

Заради естеството на своето действие, хайфу лифтингът не се препоръчва при: